Artrovex Blej Farmaci

Mund të blej biologjike krem për dhimbje të përbashkët mbi counter në Shqipëri?

Jo, Artrovex mund të urdhërohet vetëm në faqen zyrtare të internetit të prodhuesit.

Si Artrovex nuk shitet në farmaci???

Bio krem kundër lënduar nyje dhe shpinë nuk janë shitur në barnatore në vend, si shitja e mallrave drejtpërdrejt nga depoja e prodhuesit.

Prodhuesi garanton origjinalitet e produkteve, të shpejtë me kohën e dorëzimit dhe të sunduar nga një bashkëpunim me të tretën e rasteve.

Krem për dhimbje të përbashkët është shitur me minimale markup për shkak të drejtpërdrejtë të bashkëpunimit të prodhuesve me blerësit të mallrave.

Pagesa është bërë pas marrjes së mallrave me e-mail.