Udhëzimet e përdorimit Artrovex

Në mënyrë që të arrihet efekt maksimal me krem, ju duhet të lexoni me kujdes udhëzimet.

Në avion i është bashkangjitur mjeti në Shqipëri, përmban të gjitha informacionet themelore për përdorimin e duhur të krem. Lexoni nuk mënyrën e përdorimit të bio krem kundër dhimbjet në nyje dhe shpinë.

Indikacionet për përdorimin:

 1. inflamator në proceset në nyje;
 2. e dhimbshme kur të lëvizin;
 3. ënjtje e nyjeve në mëngjes dhe në mbrëmje orë;
 4. ngurtësi dhe lëvizshmëri të kufizuar;
 5. skuqje në nyje;
 6. dhimbje kur shtypur në nyje;
 7. ndjesi shpimi gjilpërash në periarticular rajon;
 8. ndryshim në formën e gishtat e duarve dhe këmbëve.

Si të përdorni Artrovex

Ajo është e rekomanduar për të përdorur krem të përditshme për një deri në tre muaj.

Aplikoni krem 2-3 PAA një ditë lëvizjet masazh

Si parandalimi është e mjaftueshme për të përdorin produktin dy herë në vit.

Kur aplikoni mjet, ndiqni këto hapa:

 1. të marrë një dush;
 2. shtrydh një sasi të vogël në dorë;
 3. FSHIJ krem masazh lëvizjet në zonat problem;
 4. përdorimi Artrovex dy ose tri herë në ditë.

Përdorimi i rregullt dhe dozimin e saktë të krem do të ndihmojë për të rivendosur të përbashkët të mobilitetit dhe lehtësinë e lëvizjes.

Kunderindikacionet: individuale jotolerancës për komponentët.

Ju përsëri do të ndjehen gëzimin e jetës!